Siirry sisältöön

Palvelut

Peltityöpalvelut

Sellaista peltityötä ei olekaan, jota ei kannattaisi tehdä viimeisen päälle ammattitaidolla kuntoon. Pitkällä aikavälillä ammattilaisen työ maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin, kun työ tulee kerralla kuntoon ja kestää vuodesta toiseen.

Olipa kyseessä saumakate, profiilipeltikate, sadevesijärjestelmä tai kattoturvajärjestelmä, Kirkkonummen pelti on laatutietoisen asiakkaan valinta.

Pääsääntöisesti palvelemme asiakkaitamme Uudenmaan alueella, mutta vaativaa ammattitaitoa kysyviin suurempiin työkohteisiin lähdemme toki kauemmaskin. Seppiämme on tavattu Houtskarissa asti laittamassa kattoa kuntoon.

Palveluihimme kuuluvat kaikki peltisepäntyöt aina suurista kattoremonteista ja -huolloista pienempiin peltitöihin, kuten takaneduspeltien tai peltilistojen toimittamiseen ja asentamiseen.

Tuotteet -sivultamme löydät kattavan listan Kirkkonummen pellin tuotteista, jotka toimitamme kaikki haluttaessa asiakkaalle avaimet käteen -periaatteella asennettuina.

Rakentamispalvelut

Teemme tiivistä yhteistyötä kirkkonummelaisen rakennusliike J. Karjalaisen kanssa ja halutessaan asiakas saa meiltä kerralla tilattua myös niin pienet kun suuret rakennustyöt – alusta loppuun ja lattiasta kattoon.

Palvelemme asiakkaitamme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.